ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (MEDICAL AESTHETICS)

03-1-1120x360.jpg

Στην κλινική Limassol MedClinic παρέχονται υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής από τους Δρ. Χρίστο Λοΐζου (Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο) και Linda Holm Loizou (νοσηλέυτρια εξειδικευμένη στην αισθητική νοσηλευτική και διπλωματούχο αισθητικό), προσοντούχους στην χρήση ενέσιμων σκευασμάτων botox & fillers.

• θεραπείες botox
• θεραπείες υαλουρονικού οξέος (fillers)
• μεσοθεραπεία/microneedling
• χημικά peeling
• βαθείς καθαρισμοί προσώπου
• skin boosters.

ΒΟΤΟΧ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το botox είναι μία ενέσιμη θεραπεία, αισθητικής βελτίωσης του άνω μισού του προσώπου. Συγκεκριμένα, διώχνει τις ρυτίδες του μεσοφρύου, του μετώπου και της περιοχής του έξω κανθού, (πόδι της χήνας) γύρω από τα μάτια. Η δραστική ουσία είναι η εξασθενημένη αλαντοτοξίνη τύπου Α, η οποία αραιώνεται με φυσιολογικό ορό και με πολύ μικρές βελόνες ενίεται στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Η δράση του προϊόντος κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης περιοχών του προσώπου έχει διάρκεια έξι μηνών περίπου, η εφαρμογή του είναι ενέσιμη (τσιμπήματα με πολύ μικρή βελόνα σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου) ώστε να περιοριστεί η λειτουργία συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων που προκαλούν τις ρυτίδες έκφρασης, έτσι ώστε δρώντας οι ανταγωνιστές μυς σε αυτήν την περιοχή να τεντώσουν το δέρμα και να διώξουν τις ρυτίδες.

Το Botox έχει εφαρμογή στο άνω μισό του προσώπου δηλαδή: ρυτίδες και χαλάρωση μετώπου, μεσοφρύου, περιοχή γύρω από τα μάτια, καθώς επίσης βελτιώνει τις ρυτίδες του άνω χείλους, τη χαλάρωση του οβάλ του προσώπου και τη χαλάρωση του λαιμού.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Οι οδηγίες που δίνει ο ειδικός γιατρός είναι να μην ξαπλώσετε για τις επόμενες τέσσερις ώρες μετά τη θεραπεία, να μη σκύψετε, να μην τρίψετε τα σημεία όπου έγινε η ενέσιμη θεραπεία, να μην πάρετε ασπιρίνη για μία μέρα και να μην καταναλώσετε πάνω από ένα ποτήρι αλκοόλ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
- Τα αποτελέσματα της θεραπείας με το Botox είναι εντυπωσιακά και φαίνονται μετά από 2-3 μέρες έως και 15, από την εφαρμογή του Botox. Συγκεκριμένα, αυτό που βλέπουμε είναι ένα λείο μέτωπο χωρίς ρυτίδες, ανασηκωμένα φρύδια, απουσία ρυτίδων γύρω από τα μάτια και γενικότερα ένα πρόσωπο με μια ανανεωμένη ξεκούραστη έκφραση.

- Διαρκεί περίπου έξι μήνες.

- Ενδεχομένως να χρειαστεί και μία επιπλέον επίσκεψη στο Ιατρείο την 15η μέρα για κάποια προσθήκη στα σημεία που δεν εμφάνισε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. 

- Δεν αναφέρονται παρενέργειες από το συγκεκριμένο προϊόν, αρκεί η χρήση του για τη θεραπεία των ρυτίδων και της χαλάρωσης περιοχών του προσώπου να γίνεται από τον ειδικό γιατρό, οδοντίατρο ή εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια. 

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνείστε με το ιατρείο μας στο 25384801 ή με μήνυμα στην σελίδα μας.

botox-side.jpg